Медија планет

Издавачка куќа

Здраво другарчиња, добредојдовте на сајтот!

Моето име е Драгана и ќе бидам ваш  водич преку детското царство, издавачката куќа Медија планет.

Нашите изданија пред се сѐ наменети за деца (сликовници, боенки, списанија за деца, книгички „учиме  да цртаме”, двд) има и нешто за родителите (списанија, боенки  за возрасни), да не ни се налутат…

 

Кој се е во мојот тим?

 

Јовица Тишма и Јеромонах Атанасиј Арсоски (автори на текстовите) од нив секој ден учам по нешто. 

Саша Гвозденовиќ, Маја Танева, Joван Тарбук и Ана Шијачиќ Таталовиќ (илустрација и дизајн) тие се виновни што сме така шарени и убави. 

Софија Чолаковска Поповска и Петар Георгиевски (превод и јазична редакција) по нешто превземавме од соседите

И феноменалната екипа на девојки, кои ви ги доставуваат на вашата адреса. 

 

Создавајќи  голем број на млади љубители на книги, создаваме добри луѓе“

д.о.о Медија планет - Скопје

Адреса: 23 Октомври 18A1, 1/1; Скопје.

E-mail: medijaplanet@yahoo.com

Телефон: 00389(77)426-021