Врабецот Ѓорѓи сака да биде голем

Многу деца едвај чекаат да пораснат бидејќи мислат дека тоа е многу поубаво отколку кога си дете. Ова е приказна за врабецот Ѓорѓи кој дури и се обидел да порасне преку ред.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Врабецот Ѓорѓи сака да биде голем”

Your email address will not be published. Required fields are marked *