Светот на транспортот

Сите сакаме да патуваме, зарем не? На далечен пат се возиме со автомобил, автобус, воз, брод, авион… И како уште, и со што уште – побарајте во оваа книга. И убаво обојте!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Светот на транспортот”

Your email address will not be published. Required fields are marked *