Храбриот глушец оди на лекар

Си било еднаш еден храбар глушец. Всушност, тој не бил баш целосно храбар бидејќи се плашел на оди на лекар. Но, кога научил како да не се плаши, станал најхрабриот глушец на светот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Храбриот глушец оди на лекар”

Your email address will not be published. Required fields are marked *