Чудесниот морски свет

Секој ден гледаме птици, и мачиња и кучиња, и други животни кои живеат во зоолошката градина. А знаете ли кој живее во морето? Со оваа книга ќе го запознаете чудесниот морски свет.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чудесниот морски свет”

Your email address will not be published. Required fields are marked *