Шарена приказна за белата земја

Замислете како би изгледал светот ако не постојат – бои! Всушност, не мора да замислувате. Ова е книга за една бела земја која едвај чека да ја обоиш.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шарена приказна за белата земја”

Your email address will not be published. Required fields are marked *