Љубопитното чорапче

Чорапчињата се навистина чудни. Често умеат да се изгубат, па тогаш ние ги бараме, бараме и бараме… Ова е приказна за едно љубопитно чорапче кое помислиле дека е птица па полетало и – далеку од куќа одлетало!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Љубопитното чорапче”

Your email address will not be published. Required fields are marked *